Veckoschema

Äntligen. Äntligen är jag klar i skolan för en stund nu. Visst, gymnasiearbetet är ett stående projekt, men nu har jag inga deadlines eller prov på nära håll. Den här veckan ska jag äntligen få vila upp mig och slappna av lite. Jag har faktiskt ett litet schema på hur min vecka kommer se ut..

Måndag
Matteprov, färga håret, endast vila.

Tisdag
Gymnasiearbete-fokus, eventuellt spraytan idag eller någon annan dag under veckan.

Onsdag
Gå till frisören, eventuellt jobba. Lunch med en f.d kollega som precis bytt jobb.

Torsdag
Packa och plugga det sista innan helgen får ta sin plats!

Fredag
Även här blir det slappt, men lite shopping måste jag få in eftersom helgen kräver lite finare kläder.

Lördag
Checkar in med I på Elite Plaza hotell mitt på Östermalm, middag på Vassa Eggen, eventuellt en drink på stan.

Söndag
Utcheckning vid 18, så promenad, hotellfrukost och liknande under dagen.

Igår var också en mysig kväll, I och Brollan var hos mig och vi gjorde lite smoothie och satt och allmänt pratade och hade mys-söndag helt enkelt. Det behövdes som uppladdning för den här veckan, för jag har verkligen längtat efter att inte få tänka så mycket, bara låta dagarna gå och slappna av till det. Måla lite, skriva av mig, kanske komma igång med bloggen igen? Har ni saknat den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *