Grand Hotel imorgon!

Alltså ååååååh vad skönt det är att få ta lov idag. Har verkligen ett fullspäckat lov framför mig men kunde inte känna mig nöjdare med det trots allt. Idag är själva julavslutningen, som faktiskt också kommer bli rätt intressant.. får se om jag kommer ihåg att skriva om det. Imorgon checkar jag och I in på Grand Hotel Saltsjöbaden för att ta det lugnt ett dygn, spa’a och äta gott samt dricka gott. Sen är det ju jul dagen efter och bara några dagar senare åker jag med ett större gäng upp till Sälen för att spendera veckan över nyår på bräda. Det blir helt enkelt att planera, packa och handla mycket men det är ändå något jag njuter av.

I kväll däremot blir det allt annat än planering. Jag ska äta middag med barnen jag vaktar för sista gången så på schemat står pannkakor och en himla massa slafs haha. Sent igår blev jag också bjuden på vin och chark efter det så jag ska till Johanna efter middagen innan vi drar ut och för min del att jag möter upp alla som ska till Sälen för en liten pre-Sälen kväll! Det kommer nog bli en bra kväll med många som ska ut helt enkelt! Äntligen lov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *