Bekännelser

När jag var på väg vidare ut efter NK-galan såg jag ut såhär, bredvid mig har jag en liten härlig goodiebag. Skulle ni vilja se vad vi fick i dem?

​? Det finns i princip inte en enda låttext jag inte kan. Om jag har hört låten tidigare så sitter den verkligen som berget. Just nu försöker jag medvetet lära mig Look At Me Now för att den är så brutal, den måste man bara lära sig – tänk vilket partytrick att kunna den!

? Jag har skomakartumme som jag kan böja mer än 90 grader, hur många gånger har jag inte fått höra ”gud vad äckligt”.. Hah..

? Något annat som är ”konstigt” med min kropp är dessutom att min tunga har en djup skåra i sig så jag kan knappt äta stark mat över huvud taget då det gör alldeles, alldeles för ont. Till och med chips kan göra ont, eller när maten är för varm. Ni anar inte hur frustrerande det är..

? Till skillnad från många tjejer som tycker att det är superattraktivt med killar som spelar instrument så kan jag verkligen inte förstå det. Tycker snarare tvärtom för jag vet att det är typ omöjligt att tjäna pengar på och av den anledningen känns mer risigt än snyggt. Kanske för att jag dessutom själv kan spela gitarr, piano och kan sjunga som jag tycker det inte känns kul, jag vet inte riktigt. Föredrar hellre egenskaper som intelligens och när man har större drömmar som är mer ”lättuppnåeliga” om man kan säga så.

? Min telefon är på franska, för jag tycker det är givande att lära sig ett språk om man möter det varje dag i spontana sammanhang, inte genom skolböcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *