Lowkey

Söndag igen alltså. Jag åkte bara fram och tillbaka till jobbet på morgonen och droppade en demobil, men det gjorde mig ändå så pass trött att jag sov mellan 12 och 5 på eftermiddagen. Hur det gick till vet jag inte.

De två bilderna är i alla fall tagna igår av Ella, aka BFF på mig och Iscodisco. Det blev en skön kväll trots att jag var superotaggad. Promenerade själv från centralen via Tegnérgatan innan jag nådde Brillo. En lite längre omväg som jag tyckte var nödvändig för att få ner pulsen lite. Vet inte varför den var höjd från början, men ibland behöver man ju bara få slappna av lite på egen hand. Väl på Brillo möttes jag av en hel del bekanta ansikten som var kul att hälsa på, det hela ledde till stängning då vi till slut tog en promenad runt stan och till slut tog en taxi hem.

På schemat idag stod egentligen plugget, men var tvungen att säga till mig själv att det inte är någon stress. Dags för mig att ligga lite lowkey en stund och foka på sådant som jag mår bra av, tills det är dags för stress igen. Jag fattar inte hur jag står ut just nu, eller ja, det gör jag ju inte. Förstår inte hur alla andra gör det?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *