Jag klarar mig inte utan mina mediciner

// Väska // Tillsammans med min ullkappa från Zara, jeans från ett okänt märke, UGG’s och en polotröja tillsammans med min tygkasse från Hilfiger som jag tryckte ner tekniska ting som laddare, dator, kamerautrustning och liknande.

God morgon på er!

Idag började morgonen härligt, tillsammans med en promenad med min en av mina närmaste, Olle. Det var rätt längesen vi fick en morgonpromenad, så det var välbehövligt. Idag är en ganska trött dag, men jag ska se till att åka och köpa lite sminkborttagning på Sephora innan jag åker hem idag. Tänkte också sätta mig och plugga i någon skön café-soffa om jag känner att orken kommer tillbaka.

Jag har nämligen varit väldigt dåligt på att ta min medicin på senaste då jag inte varit i skolan så mycket. Dock skulle det behövas, så mycket plugg som jag har att ta tag i just nu. Att sätta sig och ta tag i gymnasiearbetet är verkligen jätte svårt. Att komma igång bara det tar drygt en timme, sen när jag väl fattar, då är jag igång, men ett störningsmoment och sen är jag körd. Samtidigt gör medicinen att jag äter sämre. Jobbigt det där med diagnos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *