Mina bästa köp

Solglasögon – Dessa brillor köpte jag i somras och har nog haft på mig dem varje dag sen dess. Har insett att ”the cateye” verkligen passar min ansiktsform. Jag gillar också att de är lite rosa-aktiga, och i väldigt bra kvalitet.

Klocka – Jag är verkligen inte någon klock-fantast och prioriterar inte att lägga pengar på klockor i och med mina andra, desto dyrare intressen. Denna är dock den största och mest maffiga klockan jag någonsin ägt, till ett lågt pris, which is why I love it so much.

Tröja – Den här använder jag nog mer eller mindre varje dag. Den kommer säkert börja bli sliten snart, men I can’t help it.. Den är min favvo.

Långärmad t-shirt – Den här har jag inte köpt själv, utan den fick jag av mitt ex i julklapp. Tyvärr har jag inte fått användning till den så mycket som jag kanske hade önskat, men den är ändå rätt fin, trots att den är röd, vilket inte alls är min färg egentligen!

Hörlurar – Inte heller något jag köpt själv, men det är ett par bluetooth-lurar från Sudio som jag fick sponsrat via bloggen. De är grymma, synd bara att jag tappade bort laddarsladden efter första användningen så att jag inte kunnat använda dem något mer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *