Monday business

Idag går de första beställda Q2:orna till produktion!

Jag hade ju egentligen planerat att åka till Täby centrum och kika på den nya Q2:an som turnerade lite genom Sverige, men jag glömde verkligen totalt bort. Kan i och för sig ha att göra med att jag styrde upp en större middag och sånt också, men ärligt, hur kunde jag glömma. Det handlar ju inte om att man har för lite tid, utan snarare om vad man prioriterar att göra av den.

Hur som haver. Idag började jag dagen på jobbet. Jag tyckte inte att jag hann klart med det jag skulle göra igår så jag tänkte att det var lika bra att bara åka förbi jobbet innan skolan idag istället med tanke på att de låser och allt sånt på helger. Tycker att det är så avslappnande att vara på jobbet innan kunder kommer dessutom. Jag var där senast 8 och satt i typ 30-45 minuter för att bara strukturera upp hur jag ska göra i veckan när jag jobbar, fixade med lite smågrejer helt enkelt. Styrde upp så att jag har koll på läget och slängde iväg några mail. Nu däremot väntar skolan och ett religionsprov som jag känner mig riktigt osäker på. Får se hur det går helt enkelt. Ska dra igång en pod om olika religioner om jag hittar någon sådan, vi hörs. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *