Bromma vs Blackan & Caféet

​Jag är verkligen inte ”the short black dress-kind of girl”, men nu har jag faktiskt tänkt att börja försöka ge det en chans. Nu ser man ju inte klänningen så bra på bilderna och den har uppenbart rasat ner längre ner för axlarna än den ska. Kan vara för att vi satt ute och tog en pause från dansandet inne på Caféet inatt. Det var trots allt ett ”Bromma vs Blackan”-event, och det kunde jag ju bara inte missa.

Jag har bestämt mig för att jag köpa en riktig partyklänning som är diskret men genomtänkt som man bara kan dra på sig när det blir stressigt, som det ofta blir när man heter Alicia Lovisa Blomqvist Lindberg. Ja, jag har börjat skriva ut mitt födelsenamn på senaste av någon anledning. I mitt pass står det nu bara Blomqvist sen mamma och pappa gifte sig (tror jag?), men när jag föddes hette jag även Lindberg. Gillar det lite.

Åter till kvällen, nu idag har jag faktiskt mått rätt bra, men jag kände att jag behövde vara hemma och vila upp mig. Jag har verkligen kört slut på mig själv senaste månaden och därför måste jag få slappna av lite, även om det gäller att sjukanmäla sig. Idag till exempel har jag pluggat på det jag behöver plugga på eftersom lektionerna i skolan var helt onödiga. Efter det har jag varit ute med hunden i nästan två timmar och bara promenerat, så himla givande. Sen har jag resten av tiden typ bara suttit stilla och slappnat av. Bytt strängar på min gitarr och kollat på Netflix. Man behöver verkligen det här ibland, för att vara ledig på en helg när alla andra också är lediga, det gör en inte ledig. Att vara ledig när ingen annan kan ses – det är att vara ledig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *