Styla bilen rätt

Jag är ju rätt så biltokig vet ni ju antagligen. Jobbar med bilar och tänker på bilar mer än de flesta med tanke på hur mycket jag avskyr kommunaltrafik utav olika anledningar som att det är trångt, du måste anpassa dig efter bussarnas tider och inte dina egna, missar du en så måste du vänta länge till nästa och sedan för att bara nämna alla dessa dåliga andedräkter och jobbiga röster på morgonen. Att ha bil och körkort är helt klart en frihet kan vi nog konstatera.

Som ni vet så har jag också pratat en hel del om att jag ska köpa bil så småningom. Jag har funderat på en Porsche Cayenne, Cayman eller Boxster men inte riktigt än bestämt mig, och anledningen till detta är ju självklart att bilarna är roliga att köra, men det går inte att undvika att designen på en bil blir viktig här. Jag tycker att det är superviktigt med att ha en bil jag kan stoltsera med och som jag själv tycker är snygg.

I många fall kan jag se vad för bilmärke det är genom att se en liten bil av en bil. Lampor, grillen, fälgar.. Då märks det ju ytterligare hur mycket det betyder att ha något som sticker ut från mängden. Något som ögonen dras till. På Stylingwebben som jag skriver detta tillsammans med hittar du som bilintresserad mindre produkter som kan ändra utseendet på din bil. Kanske finns där något som du tycker är snyggt och som skulle göra din bil till en riktig eyecatcher?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *