Life update

Ja hörni, vad har hänt sen sist? Jag känner att tiden till att blogga minskar i och med att jag alltid har något att göra om jag inte är i skolan, jobbar eller pluggar. Mycket klagomål hemifrån om att jag kommer hem sent, men ärligt talat, jag är ung nu och har kul nu. Varför sitta hemma när man kan ha kul?

Visst, det har uppkommit frågor om hur jag mår och vad som händer, men jag mår jättebra. Jag känner mig glad och som att jag mår bättre än jag mått på länge, speciellt vad gäller min diagnos som varit och är ett problem i omgångar. Just nu känns den mycket lättare och självförtroendet känns som att det ligger på en bra nivå. Jag känner mig stabil. Visst, jag kunde ju prioritera sömn lite mer egentligen, men sova kan man göra när man är död. Skämt-å-sido, jag försöker att sova bra genom att lägga bort telefonen så fort jag lägger mig ned istället för att trycka bort sömnen. Vet inte om jag säger något vettigt just nu, men vill försäkra er om att jag mår jättebra. Verkligen.

Nu i helgen kommer dessutom hela Sälen-gänget till mig också och vi ska käka middag, dricka lite gott och planera resan, liksom ha lite kul också. Det ser jag fram emot, den enda frågan är bara vad man ska laga för mat när det är till tolv personer. Jag ville göra moule fritte, men det verkar som att inte så många tycker om det. Vad tror ni, har ni några andra förslag som är enkelt att laga ihop?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *