Min klädstång och dess favoriter

​Har ni också en klädstång? Jag verkligen älskar min för att det är på den jag sätter upp mina favoriter med de plagg jag använder mest. Anledningen till att jag idag ställde mig och sorterade vilket som skulle få hänga och vilket som skulle läggas ner i byrålådorna och då blev det helt enkelt en snygg färgkoordination från vitt till svart med blå som mellanton. Jag inser verkligen att nästan allt jag köper är blått..

Förutom idag. För vet ni vad, jag shoppade faktiskt! Rätt väsentliga saker faktiskt. Jag köpte en ny ullkappa som går i svart. Ni ser den längst till höger i bilderna. Jag köpte också en ny partyväska som syns lite grann på en Aplace-låda bakom ett par jeans som hänger där på första bilden. Utöver dessa så köpte jag en ny mössa också som ligger framför väskan som går i mörkgrön ton. Förutom detta så kom mina hängselbyxor idag som jag beställde i förrgår. Alltså. De är så snygga att jag vill dö. Lovar att visa er tydliga bilder på allting sen, men just nu har jag ingen bra fotograf till min hjälp.. Så småningom dock! Promise!!!

2 reaktioner på “Min klädstång och dess favoriter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *