Vi älskar ju jeans

Det var inte längesen jag rullade jeans på jeans – en vecka sen typ, men jag längtade tillbaka så nu kör vi det igen, fast denna gång med ett par loose stuprörsjeans som jag rivit upp hål i knäna på, plus ett par Marc Jacobs-sneakers som är dödssköna, både att bära och se på. Nu tillsammans med en kall kaffe och Metro i handen så slappnar jag av totalt efter morgonens 30 minuter nonstop magsim. Wow vad skönt det var?! Avslutade det hela med en lite kort promenad kring Söder för att ta slut på tiden jag hade över. Nu är jag på g till skolan för några lektioner innan det är dags för att åka hem och göra det jag är sämst på. Städa. Sen plugga. Men ärligt, gäller att titta på den positiva sidan av det hela. Det blir rent (vilket jag uppskattar) och jag kommer vara stolt efteråt att jag pluggade på bra son jag alltid gör när det är städat runt omkring mig.

Det här med simning ska jag verkligen försöka göra oftare helt enkelt, riktigt härligt! Bra det där efter helgens lite för dåliga mat- och dryckkonsumtion.  Förresten, skjortan på bilden är från Zaras senare kollektion..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *