Jeans på jeans

Igår var jag ju hemma hela dagen och tog hand om mig själv. Jag duschade i säkert en timme och bara rakade mig, smorde in mig och sådant där som kroppen älskar. Senare på kvällen tog jag bilen in till Östermalm och gick på Dramaten för att kolla Doktor Glas. Sjukt bra skådis, Krister Henriksson tror jag han heter, men desto tråkigare monolog. Jag tappade bort mig någonstans i mitten och förlorade då väldigt mycket info som gjorde att det inte gick att lyssna vidare sen eftersom skadad redan var skedd så att säga.

Jag skulle egentligen ha gått ut efteråt men jag blev för trött och kände att det är dags för mig att prioritera min hälsa. En kväll kan man trots allt vara hemma, även om det hade varit väldigt roligt med tanke på de andra som skulle ut.. typiskt. Måste också börja plugga ordentligt nu, egentligen ligger jag inte efter men det känns så eftersom jag inte riktigt fått upp någon struktur över hur jag ska plugga. Jag som var så grym i tvåan.. suck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *