NK-GALAN 2016

Tack så fruktansvärt mycket Micael Bindefeld för denna underbara kväll (och pappa för det bästa sällskapet!).

Gud hörni vad gårdagen var bra. Det hela började med att jag mötte upp pappa på ett glas vin en stund innan galan. Ungefär en halvtimme-fashionably late stod vi innanför dörrarna för att plåtas på röda mattan. Minglade lite med Micael Bindefeld som pappa känner och spottade lite andra kändisar såsom modejournalister och andra viktiga människor för Sveriges mode. Jag såg dock bara en enda bloggare och det var Andreas Wijk. Förvånad över att det inte var fler måste jag ändå säga?!

Det bjöds på riktigt goda drinkar och en spektakulär gala med dans, modevisningar och fyra priser. Modevisningarna var de som var mest imponerande så jag lovar att skriva ett litet inlägg om NK’s höst-trender snarast, men tänker att det får bli ett helt eget inlägg.

Efter galan blev det ännu fler drinkar och ytterligare mingel innan vi gick. Jag fortsatte mot Söder för lite drinkar och något glas vin med I till både på Ljunggrens och på Malmen. Supertrevligt med andra ord, kom precis hem så det var verkligen dags att sätta sig med bloggen nu och dela med mig av det fina jag var med om igår! Wow alltså, tänk om jag bara kunde fått ta med er alla genom en kamera eller något. Dock finns det faktiskt live stream från kvällen som ni kan se här under!

Nu ska jag börja slipa på NK’s höst-trender-inlägget och sen ska jag faktiskt tillåta mig själv att vila innan jag börjar plugga i kväll. Jag är ledig idag helt och hållet så tänker att jag ska utnyttja detta med sömn och vila helt enkelt, för det behövs verkligen..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *