Prep för NK-galan

​Ja hörni, idag är jag inte mycket glad att jag somnade så sent. Fastnade framför telefonen alldeles för länge och av den anledningen sov jag nog inte mer än 5-6 timmar i natt. Jobbigt med tanke på att jag först ska vara barnvakt från 15-18 och därefter ska på NK-galan. Visst, det kommer bli kul när man kommer dit, men just nu känns det stressigt med tanke på att jag inte ens bestämt outfit ännu och bara kommer ha ungefär en kvart på mig till det.

Just nu tänker jag mig svarta, slitna jeans med hål på båda knäna, en svart tisha och svart skinnjacka tillsammans med en hel del smycken och svart hatt. Ju enklare desto smidigare. Något som är positivt med galor är ju att du kan klä dig typ exakt hur som helst. Det finns verkligen inga riktlinjer eftersom det inte är tema. Härligt, då ser du varken för business, för sliten eller för gala-ig ut. Fantastiskt.

Hur skulle ni se ut om ni fick gå på galan i kväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *