Gjort av med 7000kr på en vecka och jag vet inte ens hur

Okej, jag är verkligen en ”mix business with pleasure”-människa, och även om jag inte misstar mig där utan bara tycker det är roligt, så kan jag inte undgå faktumet att jag är jättestressad. Jag känner att jag inte alls hänger med i hur mycket det är i skolan och vad strukturen är där. Allting går in genom ena örat och ut ur det andra. Verkligen ingenting sätter sig?

Vad har jag fått ut av detta nu då? Jo, att jag tänker testa och höja min dos. Så mycket fokus som jag måste lägga just nu är inte ens möjligt, därför ska jag testa att höja dosen ett snäpp nu och se om den kanske kan funka igen som den gjorde förut med bara 36mg. Vi får se.

Annars, vad är det egentligen som gör mig så stressad förutom skolan? Det är egentligen ganska små faktorer som blir stora, tillsammans med den sista som är ännu större. Först och främst så är det väl den där 50 procenten som står för skola, studier, jobb och att hinna med allt tillsammans med sömn, men just nu är den största stressen mina pengar. Jag förstår knappt vart de försvinner just nu och hur det har gått till. Vad är det egentligen jag lägger mina pengar på? Jag har ingen aning, men det gör mig verkligen så himla stressad att jag får ångest. Det gör typ ont i bröstet av att tänka på pengar. Visst, jag vet att vi har bokat stuga i Sälen, men där har jag råkat säga fel summa, så jag kommer behöva betala 2000 istället för 1400 som alla andra eftersom jag inte orkar be folk att swisha typ 70kr var.. Det är ett konkret exempel på hur jag känner för mina pengar. De bara försvinner och jag fattar inte hur mycket av summorna jag lägger i onödan.

Jag har alltså gjort av med 7000 kronor på en vecka och då har jag inte lagt det på sprit. Jag vet att jag köpt ett par skidbyxor men det är typ det enda? Resten av de där 5000 kronorna, vart är dem? Det som gör mig mest nojig är ju att de där Sälen-pengarna hamnat fel eller något, dvs att jag ska ha betalat ännu mer från egen ficka än de andra. Alltså way more. Jag känner bara stress. Vilka pengar lägger jag egentligen som är värda att lägga och inte bara tjong hej pang bom borta vet ej vart de tar vägen.

Jag har haft Tink-appen, men tyckte inte den var bra nog, kanske dags dock att ladda ner den igen.. Typiskt.

pinterest: @xpiink ♚:

Echo echo echo…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *