Fridays

​Hörni, ärligt talat. Varje gång skolan startar igång så är jag åter tillbaka i stan och dricker kaffe eller något annat som är gott samtidigt som jag verkligen tar tag i plugget. Idag känner jag mig himla avslappnad att jag bara skulle kunna sitta här hur länge som helst, precis som häromdagen några trappor upp på Café Egoiste. Denna gång blev det Starbucks för min del då jag blev supersugen på en frappe.

Något jag märkt med mig själv som många andra inte riktigt håller med om så är det att jag älskar att åka in till stan ensam. Om jag gör det kan jag gå fram och tillbaka precis som jag själv vill. Sen är det alltid kul ifall man stöter på någon eller möter upp någon allt eftersom, men just att åka in själv utan några planer är något jag verkligen värderar. Bara sitta själv och inte ha någon press på sig, det är det bästa som finns. Att bara plocka med datorn, plugga lite, jobba lite med företaget, ringa jobbsamtal.. I like.

Ovan ser ni min outift också. Taggar så ofta jag kan produkterna jag har på mig så det går att klicka på bilden högst upp eller annars bilden som man ser mest detaljer på, så det är bara att klicka på den produkt ni är intresserade av ifall ni skulle vilja kika närmare på den.. 🙂 Brukar även kunna tagga vilket vin det är jag dricker eller liknande om jag inte redan berättat det i texten.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *