Café Egoisté

Klicka på länkarna för att se vad jag köpt!

Ja hörni, det finns olika sätt att skriva sitt gymnasiearbete på, detta är nog det bästa om jag får säga det själv. Jag slutade väldigt tidigt idag, redan vid 12:20, så passade först och främst på att gå till Sephora och köpa sminkborttagning som jag varit utan i alltför många dagar. Därefter tänkte jag köpa en t-shirt på Zara eftersom det var så varmt ute. Kom dessvärre ut med den vita tishan, men också med två nya skjortor, en grön och en jeans-skjorta i jeansfärg. Snygga var de i alla fall.

Nu sitter jag däremot äntligen på rätt plats, uppe på mitt favorit plugg-ställe, Café Egoiste. Man blir så lugn eftersom det är lite undangömt på en terrass uppe på Mood med en medelålder som är lite högre. Uppskattas. Det är liksom inte Espresso House-aura över det, utan det andas vuxet tillsammans med den franska bakgrundsmusiken som får en att önska att man satt i en gränd i Paris på något café där och skrev. Hade jag varit där hade jag nog kunnat gå och bli poet haha.

Hur som helst, dags för mig att sätta igång med mitt gymnasiearbete som jag faktiskt är här för att göra. Har också en hel del mail gällande mitt nya företag att svara på, så det är som sagt bara att sätta fart! Shoot shoot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *