Aldrig hemma längre

Det här med min dygnsrytm? Vad är det egentligen som händer med den haha?! Jag är nästan aldrig hemma om det inte är för att sova eller plugga lite grann. Jag är bara alltid ute nu och röjer. Eller ja, röjer, det beror väl på vad man jämför med, men jag umgås otroligt mycket med kompisar nu, som att jag tar igen för tiden jag inte haft. Försöker också att inte låta mig själv jobba för mycket heller, behöver den där lilla extra vilan då och då, och jag måste framförallt prioritera skolan i år, många resor bättre än jag påbörjat!

Har tyckt att det varit trögt att komma igång i skolan nu, men så kom jag på mig själv med att jag inte tagit Concertan ännu efter att sommaren började. Det var bara att ta tag i det igen så nu är jag på droger igen. Skämtåsido. Obehagligt hur tydligt jag märker av ifall jag inte tar dem dock. Jag funkar verkligen inte, energin är så long gone. Med Concertan känner jag mig många gånger mer fokuserad och kan tänka klart. Speciellt i de ämnen jag verkligen måste tänka till lite extra i. Skönt att börja komma på bana igen, verkligen med livet generellt. Att vara social, jobba och plugga. Jag hade nog inte kunnat önska att livet var bättre nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *