Mer ute än inne

Men. Åh. Vilken bra fredag det var igår. Allting var bara så skönt, även om jag totalt verkar ha vänt på dygnet nu då jag de senaste kvällarna inte kommit hem före 3. I natt var jag hemma vid 6-tiden tror jag. Men så värt det! Idag mår jag faktiskt bra också vilket är det bästa. Fick åka kommunalt hem igår dock vilket var väldigt ovant och inte särskilt saknat haha, men jag måste verkligen lära mig åka det igen med gott samvete. Kan inte köra överallt, speciellt inte med alkohol i blodet om jag har lust att dricka det.. Taxi är verkligen en stor avgift för mig, men vill verkligen dra ner på den.

Annars idag kommer åtminstone dagen se ut som på bilden. Lite Joe & The Juice, lite bakiskäk, mys i solen.. You name it. Hoppas ni får en bra dag, puss!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *