Inbjuden till NK-galan!

Jaaaaa! Gissa vem som ska på detta års NK gala?! Sååå skoj! Ser fram emot det, men direkt sätter ju pressen igång gällande vad man ska ha på sig?! Rent spontant tänker jag svart hatt och något enkelt med lite större detaljer. Svart typ. Inte så jätte utstickande men ändå snyggt i sig när man väl tittar närmare. Vad tror ni om det? Enkelt får det inte vara i alla fall.. Åtminstone inte för enkelt. Idéer? Någon?

Ja hörni, kul ska det bli, mindre kul är däremot att jag har stoooor brist på bilder, så det fick bli en gammal header of mine. Supertråkig och egentligen ganska ful, men snart är sommaren slut och jag försöker verkligen suga ut det sista av den. Är inte redo för hösten och vintern!!

2 reaktioner på “Inbjuden till NK-galan!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *