Work work work

God morgon på er,

Ni anar inte hur mycket jag suktas av bilden här över. Är så sugen på den där blåbärsglassen att jag inte vet vad jag ska ta mig till?!

Hur som haver, idag sjukanmälde jag mig första lektionen. Jag har gått och blivit förkyld (woho..) så kände mig väldigt trött, första lektionen var onödig så då passade jag på helt enkelt. Idag blir det till att jobba som resten av den här veckan också. Vet inte riktigt hur jag ska hinna plugga, men ska sätta mig ikväll och försöka. Ska läsa till och från skolan när jag ändå åker kommunalt.

Förresten, ni fattar nog inte hur jobbigt det är att åka kommunalt. Jag är ju en person som pr van vid att köra bil överallt och väljer inte själv att åka kommunalt om jag inte måste. Då tar jag taxi. Nu när jag åker till skolan så gör jag det bara av två anledningar. 1. Jag får busskort gratis av skolan, och 2. Jag sparar till att köpa min Porsche. Därav känner jag på mig att risken för att jag ska jobba ihjäl mig finns. Haha. Älskar ju att jobba, men jag känner att studierna kommer inte ikapp, så jag måste nog vara ledig snart (säger jag och lägger till 4 extrapass).. Bra jobbat Flisan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *