PSB

Jag och Brasse inne på PSB

Hörni! Hur var er fredagskväll? Jag hade egentligen planerat att bara ta ett lugnt glas vin på stan och sedan åka hem eftersom jag jobbade idag. Istället blev jag överraskad av alla vänner som också befann sig och uppenbarade sig på PSB under kvällens gång. Det var trevligt och blev en hel del fler glas än bestämt, så visst var det jobbigt att gå upp i morse, men jag klarade det gott och väl.

Tycker verkligen om när kvällen blir bättre än man förväntat, det gäller bara att alltid ha låga förväntningar som jag är väääldigt bra på att ha eftersom jag alltid bara säger det första jag gör när jag dyker upp någonstans att ”jag måste dra om typ en timme”, så sitter jag där i evigheter ändå. Kul. Nu har jag i alla fall jobbat en hel dag och ska också jobba i morgon. I kväll ska jag i alla fall inte ut… tror jag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *