Vilken bil ska jag köpa?

​Hej allihopa!

En sista skoldag innan helgen och åååååh så skönt detta är! Jag var verkligen trött på att ha vecka nu, även om jag jobbar i helgen. Ska bli skönt att få slappna av, trots jobb.. Förväntar mig inte att ni ska förstå haha..

However, igår kväll var jag och Carl iväg för att ta en liten runda med bilen. Vi gjorde popcorn med smält smör och massa salt, hällde ner i en skål och tog med den i bilen. Det hela slutade med att vi stod utanför Porsche Center i Smista och diskuterade hur fasen det är jag ska göra. Det står mellan en Boxster och en Cayenne, men vill jag ha en stor – och ibland ganska klumpig bil, eller en liten, tvåsitsig som jag får plats med i alla fickor och som är lite lättare eftersom att den är mindre (plus cab vilket jag känner mig sugen på!!).

Jag har alltid fler personer i bilen än bara en passagerare, och skönt är det ju att ha ett bagageutrymme, liksom verkligen få plats och kunna åka längre sträckor, men å andra sidan, hur ofta gör jag det? Varför ska jag agera chaffis när andra kan ta körkort.. Ni fattar, jag velar väldigt mycket. Ska iväg och provköra när jag får tid över, kanske i mitten på nästa vecka eller helgen.

Hur skulle ni göra om ni var jag? Cayenne eller Boxster cab? Eller en liten TT som jag dessutom också funderat lite på men som ligger lite lägre i prio. En Porsche är ju det som känns absolut mest aktuellt.

2 reaktioner på “Vilken bil ska jag köpa?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *