Workaholic

En väldigt oväsentlig bild, men kände för att skriva något litet idag ändå! Igår var ju jag och jobbade eftersom vi var lediga från skolan. Jobbade över så det blev 9-21. Efter det en liten AW med beg på Akkurat vilket var kul! Jag kom hem vid 1-halv 2, så det var ju inget vidare kul att gå upp nu på morgonen, men måste ändå säga att det kunde varit värre. Det enda är bara Stora Mossen-backen som blir jobbig idag.. Alla Bromma-bor lär förstå detta haha.

Idag blir det alltså till att gå tillbaka till skolan igen. Känns konstigt varje gång eftersom jag just nu föredrar att jobba.. Menmen, skola och sen hämta barnvaktsbarnen och hänga med dem en stund. Nu till att njuta av bussresan. Vi höres!

2 reaktioner på “Workaholic”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *