Måndag-regnig-morgon

Hej på er!

Sådär då, då var helgen över som faktiskt blev både upp och ner på alla möjliga sätt. Jag har nog aldrig hunnit med att träffa så många som jag träffade denna helg, så på ett sätt var det positivt, men hade jag fått välja själv så hade saker och ting kunnat gå något smidigare kanske. Hur som helst, nu är jag på väg till skolan igen och som ni andra stockholmare märkt så regnar det rätt rejält just nu. Förstår inte hur jag tänkte när jag inte satte på mig Hunter-boots idag. Det var verkligen sååå opraktiskt med mina slip-ons som släppte in vatten så fort jag gick utanför dörren.. Dock har jag på mig min vita regnrock vilket alltid är något!

Försöker i alla fall att ta mig själv tillbaka till sommaren med dessa tre bilder ovan. Visst är de härliga? Tog dem på Rhodos när jag var där förra året. Tänk om sommaren bara fick vara lite längre, men självklart inte.. För kul får det aldrig bli! Dock, blev tjejmiddagen igår jätte mysig for your information! Vi fick dit alla utom en, så vi var sju stycken som satt ute i mitt ”partytält” med tända ljus och massa filtar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *