Händelserik, känslomässig natt

​Igår och i natt var verkligen händelserikt. Det började med att jag mötte upp ett par killkompisar i stan och det begav sig runt på en liten runda, varav på ett ställe en snubbe som jag aldrig sett tidigare smäller ner min telefon i marken så det blev stora sprickor i den. Ni kan ana att jag blev ganska förbannad va? Jag åkte direkt på morgonen och lagade den men alltså, 1400 kronor för att byta en skärm, det är ju inte en rolig utgift. Så onödigt när det inte ens var jag som orsakade den.

Hur som haver, detta hände utanför Ambassadeur, men jag kände verkligen att jag drar hem istället och fortsätter kvällens schema. Så mötte upp en annan killkompis och snackade ett tag innan jag åkte och träffade ännu ett par andra grabbar och hämtade dem från om det var en kräftskiva tror jag. Jag var inte hemma förrän 5-tiden tror jag. Det sjukaste av allt är dessutom att jag inte ens var trött när jag kom hem, så jag satt upp och redigerade en video i en timme innan jag ens närmade mig sängen. Ni kan nog förstå att jag är lite trött idag.

Tjejerna kommer hit senare på middag. I nuläget är jag inte alls taggad, men man vet ju att det alltid blir roligare när man väl är igång.. Så, nu ska jag nog höra av mig till dem och planera kvällen. Puss och kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *