Allt eller ingenting alls

Å så var en vecka till passerad. Första i skolan ju! Egentligen är ju fredagen kvar, men ni fattar. Har ändå bara få och korta lektioner så slutar typ 1 efter att ha börjat strax innan 10. Fattar ni ens hur lyxig skolan är? Jag tror inte man gör det förrän man jobbat som jag gjort under sommaren. 9 timmar versus 4, relativt skönt och slappt.

Jag var ute och sprang i kväll faktiskt! 5 km på dryga 20 minuter, helt sjukt med tanke på att det var längesen jag sprang.. Det brukar dock alltid vara så efter en paus för mig, jag bara får energi från ingenstans, så när jag ska springa nästa gång är det omöjligt och jag springer superdåligt. Vad är egentligen oddsen på sådant? Suck. Ska nog hålla mig till övningar dock eftersom skadan självklart gjorde sig påmind och jag fick avsluta springrundan. Kanske är det mitt eget fel – varför måste jag alltid gå in så hårt egentligen för att starta försiktigt?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *