Första morgonen i Sverige

God morgon världen, god morgon Sverige!

Nu är jag hemma igen, eller ja, jag landade igår klockan 17 på Arlanda och käkade middag hemma and so on i lugn och ro, men detta är det första uppvaknandet i min egen säng vilket är fantastiskt skönt. Även om jag sovit väldigt lite och det är skola idag så känns det ändå okej. Ny väska, sköna ämnen i skolan och back to alla rutiner som jag ändå delvis uppskattar för att jag mår bra av det. Dags att börja ta min Concerta igen bland annat som jag hoppat över under resan.

Nej hörni, jag är faktiskt glad över att vara tillbaka i Sverige. Jag har dock väldigt svårt att uppskatta hur varmt det är nu på morgnarna. Jag är van vid flip-flops och klänning vid den här tiden på dygnet, men hur har vädret varit här i Sverige under tiden? Sverige är ju så till oberäkneligt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *