Sista dagen i paradiset

Hej på er!

Med en pizzaslize fylld med ost och annat gott så njuter jag vid havet av den sista hela dagen på Mallorca. Hur kunde tiden gå så fort? Jag kan verkligen inte förstå det.. På ett sätt känns det skönt att komma hem igen, men den större delen av mig känner att jag inte alls är klar med Mallis igen. En vecka till, sen kommer jag vara supernöjd och inte längta tillbaka sådär jätte-brutalt mycket. Men icke. I morgon är jag hemma igen vid 6-tiden. Ska träffa upp någon kompis då och softa lite och förstå att jag är tillbaka i Sverige för att dagen därpå vara tillbaka i skolan för det absolut sista året på gymnasiet innan studenten.

Allting är bara sjukt. Det är ju så mycket som händer i livet just nu, nästan lite obehagligt. Samtidigt ser jag fram emot att vara ockuperad av saker att göra och faktiskt att börja plugga. Jag gillar ju trots allt att plugga, vilket typ är det sjukaste av allt. Jag har väl typ hittat ett "studie-flow" och det är därför det funkar.

Nej hörni, vi hörs senare, nu ska jag avnjuta den godaste pizzan jag någonsin ätit här på Mallorca och bara, ja, njuta. Jag har verkligen aldrig ätit så god pizza. Stället har öppet dygnet runt och har ÄNNU godare kebab. Trodde inte ens det var möjligt att göra så god snabbmat. Wow… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *