Poolhäng

God morgon på er!

Nu har vi precis ätit frukost i hotellbuffén (igår var det sushi som var helt makalöst god. Slutar aldrig förvånas över detta gigantiska hotell!) och har precis gått upp till poolen. Egentligen var vi sugna på att dra ner till havet men planerade istället en heldag här idag och en heldag på stranden i morgon. Jag tror båda stör oss lite på att det är så brutalt långgrunt och att man hinner frysa innan man kan doppa sig. Vi la oss helt enkelt vid en av de mindre tre poolerna istället och ligger ändå rätt bra här med. Det är trots allt INGA människor omkring oss.

Igår blev rätt kul, vi var ju som sagt förbi Abaco, Port Blanc (där vi drack vin och drinkar) samt på Pacho där vi dock drog ifrån lika fort som vi kom. Aldrig att jag betalar ett inträde för 400 KRONOR. Hör ni hur brutalt det låter? 100-250 kr är ju typ mer normalt, men allvarligt, 400? Även om pengar finns så skulle det aldrig vara värt det. Har klubben hybris eller haha, varför sätter man en såååå hög inträdesavgift, det måste de ju förlora jätte mycket folk på? Eller?

Vi hörs senare, nu ska det badas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *