Aqualand – Mallorcas vattenland

Woooooow vad trött man är nu! Efter en snabb dusch så ligger man här i hotellsängen för att snart gå ner och käka hotellets middag som öppnade för dryga 20 minuter sedan.

Vi filmade verkligen hur mycket som helst och det var kul att kolla på i efterhand! Vi ska nog se till att sätta ihop en liten Mallorca-film när vi kommer hem sen.. Är det vår inre Jon och Janni som hälsar på kanske? Haha, goals!

Nu blir det i alla fall en lugn kväll med lite nattdopp, kortspel, bokläsande och hotellhäng. Igårkväll var vi ute och drack Irish Coffee, Pina Colada och Strawberry Daquries, så i kväll blir nog en något lugnare kväll om inte lite drinkar i hotellbaren.. Trivs verkligen här på Mallis. Att halva veckan redan passerat känns nästan som ett skämt, inte okej!! Jag vill vara här myyyycket längre än så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *