Mallorca, äntligen!

Idag bemötte Mallorca oss med 30 grader och (tyvärr) moln. Resten av veckan ska det bli sol så vi höll ändå humöret uppe med lite pizza, snacks, och rundvandring i området så vi har koll på vart vi har den bästa supermarket'en och sådär. Kontrollbehovet ni vet. Till middag åt vi av hotellets buffé då jag bokat all inclusive. Käkade en REJÄLT god moule frittes, vilken dröm säger jag bara! Musslorna var enorma!

I morgon är planen att gå ut och springa vid sju och sen käka frukost, varpå vi därefter vandrar ner till stranden som ni ser på bilderna, som ligger ungefär 50 meter från lobbyn om ens det. Jag måste bara få nämna hur tur vi haft med hotellet och allt. Carl blev glad också – han har ju inte vetat något förrän igår när vi stod på Arlanda och jag berättade att vi skulle till Mallorca.. Vilken underbar reaktion jag fick dessutom..!

Nu blir det i alla fall till att sova inför springturen i morgon, vi har nämligen varit på en långpromenad längs stranden här på kusten och efter det har vi suttit på balkongen och druckit vin, ätit brieost och kex, samt chips. Det känns att semestern är igång helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *