Konstigaste på länge

Haha.

Jag måste bara få dela med mig av det mest konstiga ögonblicket jag hittills upplevt sen jag började jobba på Audi. Det var ett sådant där moment när man först inte fattar vad det är som händer, och när du väl förstår så vet du inte om du ska skratta eller gråta. Reaktioner finns det liksom inte för du hinner inte rycka in och lösa problemet på något sätt?!

Det som sker är att när jag i vanliga fall lämnar ut provkörningar så kör jag ut bilen, möter kunden på gatan och går igenom det väsentliga på bilen så att kunden ska kunna ge sig iväg och testköra bilen i typ en halvtimme.

Den här gången möter jag kunderna, i vanlig ordning, för att leda dem till bilen. Så snart jag börjat förklara så märker jag att kunderna helt förlorar fokus på mig och tittar bakom mig. Jag vänder mig om och ser i vår stora T-korsning hur en bil kommer rullandes baklänges med en kvinna bakom springandes efter och försöker låsa upp bilen och hoppa in. Jag hör henne bara skrika "Det är kööööört", innan man hör en crash runt hörnet på Audi-byggnaden.

Jag släpper iväg kunderna på deras provkörning och springer sedan dit för att se vad som hänt och om alla i närheten är oskadda. Tjejen som är ägare till bilen berättar med hög puls att hon glömt lägga i handbromsen och bilen bara har börjat rulla iväg. Den smällde in i två bilar bakom men de klarade sig undan med en liten skada på regskylten på ena bilen. Hon lämnade ändå lappar på bilarna med hennes nummer så att de lätt kunde nå henne och hon kunde stå upp för det som hänt.

Haha, det var så sjukt i stunden, ni anar inte. Sådant händer ju inte precis dagligen?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *