Blandade frågor

Jag tänkte att jag ska försöka besvara lite frågor som dykt upp på senaste tiden, så nu kör vi:

Vad vet du om nya Q2? Kan du avslöja något?
Haha, jag vet lika lite som alla andra. Jag är ju bara hallvärd, inte en i Tyskland som sitter och bygger bilen haha.. Vecka 44 tror jag det var som den förväntas finnas som hallbil, men kanske säger fel nu..

Hur känns det att gå tillbaka till skolan ett år?
Det har jag ju pratat om en hel del på senaste. Det ska bli skönt, fast ovant.. Tror det behövs ett år till av gymnasium för att jag ska bli helt redo att bli vuxen sen.

Vet du vad du vill plugga efter gymnasiet?
Nej det är ju det som är problemet just nu. Jag har verkligen svårt att veta vad som kan vara nyttigt för mig att ha i grunden. Jag vet ju att jag vill börja plugga nästintill direkt, förmodligen direkt efter sommaren, men just vad är ju den större frågan. Jag har varit inne lite på någon form av naturämne, men jag vill inte lära mig mediciner och grejer. Psykologi vore kul, hur man läser människor och sådant, men samtidigt så har jag ingen större nytta av det för jag ska inte bli någonting med psykolog att göra. Aldrig i mitt liv. Att läsa av kunder och sådant är väl typ lite mer intressant i så fall, hur man säljer och sådant. Samtidigt vill jag läsa något djupare, som civilingenjörs-aktigt.. Vi får se, ska börja kolla nu så småningom i alla fall för att börja söka..

Varför vill du inte resa direkt och börja plugga på direkten?
Ju tidigare karriären kan börja, desto snabbare pengar och desto längre tid får jag på mig att utvecklas och jobba mig upp. Ångrar jag mig så har jag desto större tid på mig att göra det. Ni fattar, jag vill komma igång. Resa kan man göra senare i livet. Att ta en paus känns verkligen onödigt måste jag säga, då finns det ju en stor risk att man inte kommer tillbaka till skolan sen för att man vant sig för mycket vid att arbeta.

Tränar du något nu?
Fotboll eller själv? Fotboll nej eftersom jag är skadad och förmodligen inte heller kommer kunna komma tillbaka nu eftersom jag ligger så långt bakom lagkamraterna. Tränar själv gör jag när jag har tid och ork, men tyvärr blir det ganska sällan nu för tiden vilket är synd.

Har du något favoritmärke vad gällande olika plagg?
Nja, inte riktigt favoriter så, men jag föredrar nu på senaste jeans från Diesel, tjocktröjor och stickade från Lexington och Hunkydory, basic t-shirts från Ralph Lauren och andra simpla märken som typ Gant. Skor är desto svårare eftersom jag inte är någon sko-fantast. Jag tycker det är kul med skor, men det är inte det första jag tittar på. Jag skulle dock säga Lexington nu med mina espadrillos på sommaren, men annars helt klart Lanvin! Sen smycken använder jag knappt, sådär får man väl vara så pass basic att man säger Marc Jacobs typ.

Vilken är din favoritfärg på kläder?
Jag dras till mörkgrönt, blått och vitt för det mesta.

Har du ett big no-no när det kommer till kläder?
Ja, aldrig fler än ett mönster!!! Har du skärp och klocka så bör dessa också matcha skorna, att alla tre går i ungefär samma ton i alla fall, det brukar jag tycka känns viktigt. Sen vet vi alla nog att det värsta jag vet är mjukisbyxor och det skulle aldrig falla mig in att ens ha ett par på mig på väg till ICA. Aldrig. Osminkad kan jag gå, men mjukisbyxor är det absolut mest obekväma plagg jag kan ha på mig. Det är skönt i sig, men hur obekväm jag känner mig är nästan jobbigt.

Har du bra självförtroende?
Ibland, ibland inte. Mestadels någonstans däremellen, men jag märker att det pendlar ganska mycket beroende på om jag till exempel är med någon som kan mer eller mindre om något än mig. Är denna mer kunnig inom det område jag vill vara kunnig så kan jag lätt falla ner en sväng, men om jag känner mig smart och överlägsen så känner jag mig hur bekväm i mig själv som helst. Tror det är en ganska vanlig känsla, haha, men så brukar jag känna ibland. Har jag koll på läget, då har jag bra självförtroende också. Annars så tror jag på mig själv mycket också, men om jag gör något fel så kan det falla ner typ en vecka innan det bygger upp sig igen.

Vad är det bästa du vet med dig själv?
Bra fråga.. Utseende eller personligt? Jag gillar att jag är lång och smal, jag känner mig ofta ståtlig då. Tycker också om mina armar bland annat. Personlighetsmässigt så föredrar jag nog min envisa sida. Ibland träder den inte fram så bra, men ofta, när jag väl står för något, så håller jag fast vid det. Jag är också väldigt tydlig och jag tycker personligen att jag ofta är bra på att förklara då jag, när jag förklarar något, förklarar så att jag själv skulle förstå om jag visste noll om ämnet. Jag använder inte konstiga termer och förväntar mig inte att personen ska förstå något av det och därför tar allt från början, ibland frågar om personen redan vet det eller om jag ska gå mer ingående på det. Lite luddigt kanske, men haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *