Spontant på båten

tröja – Hunkydory / flytväst – Helly Hansen / utsvängda jeans – ? / skor – Converse / solglasögon – Quay

Igår blev det en spontansväng på båten eftersom det fanns lite att fira. Jordgubbar passade ju bra då, jag som älskar det såååå mycket. Det är nog det godaste, tillsammans med vattenmelon, på somrarna. Som jag nämnt tidigare dessutom är jag ju så himla bekväm på båtar och bryggor. Det får mig att slappna av, så det var skönt att få vara där igår.

Annars har jag på senaste känt mig ganska lost i tankarna senaste tiden. Vad vill jag egentligen? Hur ska jag lösa allting omkring mig? Jag tror jag insett att jag inte kommer kunna det och kanske kommer tvingas ge upp, för att slappna av lite. Jag vet inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *