Så lost i allt

Hej på er,

Min enda lediga dag för denna vecka ligger utnyttjad med en lång sovmorgon (för mig är sovmorgon inte till längre än max 11, annars blir jag för stressad). Dagen kommer förmodligen försökas spenderas i solen eftersom jag knappt kommer ut när jag jobbar. En vecka kvar tills en vecka av semester sätter fart, trevligt kommer det bli!

Igår var det beerpong turnering hos C. Jag son avskyr öl avstod, men hade det till stor del trevligt ändå. Slutade med att jag åkte hem kring 1-2 tiden med bilen eftersom jag inte druckit, så att jag skulle kunna sova ut inatt. Har verkligen känt på senaste att jag vill sova hemma när jag jobbar eftersom ens egen säng alltid är den säng man somnar bäst i, och oftast ensam också eftersom man kan vända och vrida sig och ta upp sängen till den mån man själv vill. Nu kommer dagen förmodligen bara gå till att sola, äta och vila. Kanske läsa en bok och måla lite i mina målarböcker för vuxna. Det känns verkligen som en bra plan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *