Sommaren är kort

Tre bilder från Rhodos förra sommaren

Jag kan verkligen inte förstå att sommaren snart är slut. Jag vet inte ens hur många veckor jag jobbat, men allting har verkligen gått så fort. Jag har bara varit på jobbet måndag till fredag 09-18 och det är nästan det enda jag gjort, för när jag kommit hem så är jag för trött för att hitta på något. Känns som att jag är nöjd med sommaren, men att ha kunnat umgåtts lite mer med kompisar hade jag nog inte tackat nej till i alla fall.

Nu är det ju dock bara en fredag, en lördag och sen en vecka till. Sen är jag ledig. En hel vecka. Och efter det börjar skolan.. Hur hände allt detta?! Det är så skevt på något sätt. Jag som var rädd för att sluta skolan längtar knappt tillbaka nu när jag börjat jobba. Dock måste jag säga att jag saknar skolan liiiiite eftersom jag (jag vet det är sjukt) tycker om att plugga nu. Det är något väldigt underligt, men det typ går bra nu. Min inlärningsförmåga är väldigt stark, och det känns som att jag behöver ett till år i skolan innan arbetslivet får börja på riktigt. Dessutom vill jag ju plugga på universitet så det kanske är något att ta tag i nu.. Men vart? Och vad? Och hur?

3 reaktioner på “Sommaren är kort”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *