Att köpa min egna, första, bil

​En glad trio från midsommar eftersom jag gillar dessa bilder

​Idag satt jag och tog ett längre steg än vanligt. Jag har sagt det senaste året att jag ska köpa bil framåt hösten (alltså denna höst), men jag har inte riktigt tagit tag i det. Jag har lagt pengarna på så mycket annat (vadå kommer ni få veta om någon vecka), och inte riktigt prioriterat det eftersom jag haft bil när jag behövt via mitt jobb.

Nu satt jag däremot och räknade på billån. Vad skulle det kosta för mig att köpa en bil från jobbet till exempel på vår beg-avdelning som jag jobbar mest på. Jag kom verkligen inte fram till något måste jag säga, men mitt ha begär stärktes verkligen totalt efter att ha kikat lite på olika alternativ. Och faktumet att jag FÅR ta lån för att jag är 18. Det kändes sjukt, och som att andra möjligheter kom upp. Dock vill jag egentligen i så fall betala av under ett år och inte längre, och eftersom jag bara kommer jobba helger nu när jag börjar skolan igen så är det inte riktigt ett alternativ. Jag har ju dessutom bestämt mig för att inte försöka få det betalt av föräldrar eller liknande, det här är något jag vill ta tag i själv. Så klart möjligheterna dessutom minskar mer då, men mer värt är det i slutänden. Jag köpte ju min egen crossmoppe själv till exempel.

Jag är verkligen sugen på A5:an som jag alltid varit, men ännu mer på cab just nu. Tråkigt är ju dock att sommaren är så pass kort att cab i Sverige egentligen är jätte onödigt, så blir nog coupé i slutänden ändå. Vad skulle ni ha köpt om ni fick möjligheten, avsett från vad ni har för budget dessutom. Hade jag inte haft en budget så hade jag ju självklart gått för en Ferrari, men om vi nu istället tänker mer rimligt liksom.

Audi är ju i vilket fall en självklarhet, så enkelt var det med det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *