5 saker ni inte visste om mig

Nu är det ju ganska självklart att alla dessa punkter kanske ni visste, eller några av dem, eller inte alls någon. Detta är dock typiska ting som man märker med mig när man lär känna mig. Saker jag inte klarar mig utan eller saker som gör mig galen. Typ.

♥ Sömn och mat för mig är verkligen viktigare än allt. Jag är så himla töntig när det kommer till sådant och folk kan bli arga på mig när de inte förstår hur obstinat jag är över mig sömn. När jag sover för lite så blir jag illamående och får ont i huvudet, och som hypkondriker så måste jag verkligen sova ut ordentligt för att må bra.

♥ Samma gäller med mat. Jag äter sällan go-saker om jag ska någonstans. Godis, kakor, tårtor, kaffe.. Sådant gör att min mage vänds upp och ner, och därför vore det självmord att trycka i mig det och sen gå ut och göra det jag planerat.

♥ Jag snoozar alltid i en halvtimme. Ska jag gå upp halv 8, då står mina alarm på 7, 7:05, 7:10, 7:15, 7:20, 7:25 och 7:30. Ni fattar nog.

♥ På morgnarna när jag fixar mig så ser ni mig alltid med datorn framför mig. Det jag gör är att kolla serier, eventuellt YouTube. Nu på senaste har jag kollat extra mycket på Pretty Little Liars eftersom nya säsongen har kommit ut, men tro mig – att fixa mig utan att titta på något vore super konstigt för mig.

♥ Det här vet nog redan väldigt många om mig, men jag går på mediciner för min diagnos ADHD. Jag tar 36 mg om dagen men har funderat på att testa och höja dosen, bara att jag inte tagit tillfället i akt. Jag tar också allergimediciner varje dag då jag har grav pollenallergi som gör att mina ögon kliar så mycket och sedan svullnar upp. It’s not pretty kan jag lova…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *