Sista året på gymnasiet?

En glader

Hej på er!

Jag är verkligen så himla trött i skrivande stund. Så fort jag skrivit detta ska jag ta bort sminket och lägga mig i sängen med en film och bara andas ut innan det är dags att sova. Dagen gick dock väldigt fort idag, vilket var härligt, och i morgon kommer det bli likadant då jag har tre leveranser och dessutom ska hämta två bilar vilket kommer dröja upp till 2 timmar ungefär. Lite uppföljnings-samtal på billeveranser också så det blir lite att göra!

Hoppas att er dag varit bra, men jag måste faktiskt säga att nu är det bara 3 veckor tills skolan börjar igen.. Hur sjukt är det egentligen? Sista året i gymnasiet, och det där med att plugga på universitet känns inte alls aktuellt just nu?! Jag gör ju redan det jag vill.. sjukt. Vi får se, jag vill ju verkligen plugga för att det är kul, men då får vi se vad jag ska plugga, för just nu är det bara ett virrvarr av tankar. Jag visste så himla bra hur jag ville plugga, men nu undrar jag verkligen vad för typ av utbildning det är jag behöver. Kanske gör det inte så mycket att vänta lite.. Jag vet inte. Gud vad svårt det är att bli vuxen, samtidigt som det är så lätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *