Vad är ”att vara vuxen”?

Haha oj vad det såg ut som att mina axlar är breda på dessa bilder?! ?

Hur mår ni mina vänner?

Jag har legat ute i solen nu på morgonen för att vakna till liv. Försöker få med familjen att bada men vi får se om jag kommer lyckas. Känner bara att jag verkligen vill göra något härligt när jag väl har en ledig dag. Det är ju så sällan jag inte jobbar… However, i kväll får jag i alla fall göra något då jag och Carl ska käka ute på Bullandö som vi var och besökte igår.. men man vill ju göra något nu när det är dag också.

Tänk vilken sommar vi har. Knappt något dåligt väder över huvud taget, och bara för det har jag ju jobbat haha. Nu blir det i alla fall två veckor av jobb, sen får jag semester en vecka innan det är dags för skola igen. Sista året på gymnasiet. Hur sjukt är det inte? Och det känns så svårt att jag ska tillbaka till skolan när jag precis börjat jobba.. Jag älskar ju verkligen mitt jobb, det måste jag medge. Jag tycker dock om skolan också, så att gå ett år till kanske är precis det jag behöver för att bli redo för vuxenlivet – på riktigt.

Vad är egentligen ens att vara vuxen? När man var liten trodde man att man plötsligt blev det när man fyllde 18. Nu vet jag ju att det absolut inte är så det ligger till. Jag känner mig inte alls vuxen på något sätt. Just nu tror jag att jag kommer känna mig vuxen när jag flyttar hemifrån, det känns som att man får ta hand om sig själv då – och att det är när man inte är beroende av någon som man blir det så kallade "vuxen". Vad är er definition av ordet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *