Ett sista sommarlov eller det bästa jobbet

För några kvällar sen då jag och Carl tog en promenix runt Djurgården och Östermalm 🙂

Hej allesammans!

Igårkväll blev det faktiskt en ganska skön kväll. För att ha jobbat hela dagen så behövde jag inte något superhetsigt, även om detta egentligen var ett rätt så icke perfekt läge då. Vid åtta gick jag över till Nora som hade lite föris, sen körde jag oss till en 20-årsfest. Det var militärtema och var väl mest helt okej för att jag kände väldigt många. Dock, återigen, det är faktiskt aldrig kul att vara nykter kring fulla människor, tyvärr.

Jag tror jag var hemma igen till halv 2. Skönt var ju att jag körde bil så att jag lätt kunde komma hem igen. Somnade på direkten och vaknade nu, eftersom jag ska jobba idag. Lördagar är däremot väldigt soft med tanke på att jag i vanliga fall jobbar 09-18 men helger bara 11-16. Dessutom har vi stängt på söndagar under sommaren. De här dagarna går bara alltid så himla fort, det finns alltid något att göra och väldigt många provkörningar. Kort och intensivt.

Ser fram emot kvällen dock, det måste jag säga, att få slappna av lite och typ andas lite.. Bada på söndag typ om det blir fint väder. Har ju knappt hunnit göra det nu i sommar eftersom jag jobbat så mycket..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *