BullandöKjol – Boomerang // tröja – Samsoe Samsoe // espadrillos – Lexington

På rekommendation från en kollega tog jag med mig Carl ut till Bullandö i kväll. Eftersom vi redan hade ätit middag så blev det inte middag därute, men vi bestämde oss för att äta där i morgon kväll, så jag ska ringa dem och boka bord på förmiddagen!

Något jag dock märkte som jag alltid märker när jag är vid marinor kring segelbåtar, är att jag blir så lugn i hela kroppen. Vattnet, människorna, båthusen, båtarna.. Allting med det att göra har alltid gett mig ett lugn, vilket det även gjorde nu. Det dämpar stress liksom. Ska verkligen hålla kvar stället i minnet helt enkelt. Nu blir det däremot till att somna in inför min första lediga dag på hela denna vecka, innan det är dags för ännu en vecka. Hoppas att ni alla haft en trevlig lördag så hörs vi snart. Pussar och kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *