Engelsk leverans

Nu på morgonen // Två bilder från helgen som var

God morgon på er!

Idag åker jag till jobbet hela bekymmerslös, hur jag nu kunde vara det?! Jag har två leveranser idag, varav leveranser i vanliga fall inte brukar vara några problem, men nu är en av dem på engelska. Den första, direkt klockan 10. Jag tänker liksom, hur säger man ens spolarvätska på engelska? Washer fluid? Spoiling liquid? Splashing liquid?! Jag har ingen aning, men ofta är ju kunderna trevliga så han kommer nog förstå mig. Det viktigaste är ju alltid att bara göra sitt yttersta för att nå upp till kundens mål, att förklara hur bilen fungerar till så bra mån det är möjligt.

Annars då? Det är fredag, och i kväll väntas lite party. I och för sig så jobbar jag lördag, så det blir till att ta det lugnt, men jag uppskattar att ha något att göra och att alltid få känna mig upptagen. Gillar känslan av att inte hinna tänka efter hela tiden, jag som tänker så mycket att jag inte alls får något gjort annars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *