Route of Sweden

Kanske inte den bästa bilden, men det är den enda jag lyckades ta idag

Idag var verkligen en skön dag måste jag säga. Det hela började med att jag i vanlig ordning åkte till vårt lager på Premium Cars där vi har massor av bilar ståendes eftersom de inte får plats på anläggningen. Annars brukar jag bara åka ut för att hämta någon bil då och då, men nu var det Route of Sweden därute, åh vilken timing! Jag tog med mig min kollega och vi hamnade mitt i alltihop och nästan eskorterades tillbaka till anläggningen med alla finbilar. Typiskt att man ”bara” satt i en liten A4 då, kunde jag inte den här gången bara hämtat en RS6 eller något? Är det inte typiskt…

Lunchen åt jag med pappa vilket var hur härligt som helst. I vanliga fall äter jag bara lunch på tio minuter fast jag har rätt till en timme, så nu fick jag ta igen den tiden med pappa vilket var precis vad jag behövde, kände jag. Behövde lite input från ett annat perspektiv och en annan synvinkel. Skönt alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *