För min egen skull

Ja alltså.. Hundrade gången gillt? Jag har nog säkert haft en fot inne på säkert alla bloggportaler som finns snart. Från att ha börjat på blogg.se, till att ha gått via Spotlife, Finest, MyShowroom, WeUntd etcetcetc, så försöker jag för sista gången här. Jag var ju toppbloggare på Finest i drygt ett år kanske, men jag bloggade alldeles för lite och lusten försvann i och med kravet på att alltid lägga upp minst ett par inlägg om dagen. Det blev påtvingat. Nu kör jag i alla fall igen, utan tvång, utan plikt.

Jag heter i alla fall Alicia och jobbar annars med bilar, samtidigt som jag ska påbörja sista året på gymnasiet. Jag har hela tiden bollar i luften, men är tyvärr inte lika bra på att få ner dem i riktiga händelser, men jag gör alltid mitt bästa och satsar på att jobba mig fram genom mitt (för det mesta) glada humör.

Med det glada humöret tänkte jag starta upp denna blogg, men denna gång med fokus på kvalitet före kvantitet. Bloggen är för mig, inte för er skull. Jag vill blogga för att jag tycker om det och inte kan sluta, men pressen att inlägg måste rulla ut varje dag ska inte finnas. Jag vill att ni ska gå in på min blogg när ni känner er nere för att kunna känna er inspirerade, glada och se något positivt (även om jag ibland kan skriva av mig rejält med långa inlägg om ytor och falskhet som jag totaltröttnat på eller liknande). Jag vill verkligen att den här bloggen ska vara en glad plats för mig speciellt, för att jag ska se att jag faktiskt inte har mycket att klaga på, men också för er. Här ska vi verkligen peppa varandra!

Vi får se hur det går helt enkelt!​

2 reaktioner på “För min egen skull”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *